Dinah Hagedoorn, Kievit 5, 9685 CD  Blauwestad, 06 189 27 098

Reacties uit eigen praktijk

"Ik heb geen nachtmerries meer." ( >>> Blader met pijltje door meer reacties.)

"Ik hoef niet meer geopereerd te worden. (...) Ik denk dat dit helemaal het resultaat van de regressie is. Jammer dat je dat dan niet kunt zeggen in het ziekenhuis."

"In de drie sessies die ik met je heb meegemaakt, heb ik je betrokkenheid gevoeld in de warme aandacht, het luisteren en stimuleren. Al na één sessie wist je m’n vertrouwen te winnen. Ik voelde je professionaliteit in hoe je doorging, doorvroeg, diepgaand geduldig zonder moe te worden. Je wist wat je deed en waar je naar toe wilde. Wat voor mij belangrijk was (is) dat je ruimte en tijd geeft aan de momenten van pijn en verdriet. (...) Gelukkig kan ik nu zeggen dat het goed met me gaat. Dankzij jouw werk, aandacht, enz. heb ik belangrijke inzichten gekregen. En... ik kom zeker terug als ik weer een steun in de rug nodig heb."

'Ik heb indertijd mijn dood geboren kindje niet kunnen zien. Zo ging dat in die tijd. Toen ik het kindje tijdens de sessie visualiseerde en eindelijk in mijn armen droeg, besefte ik dat ik nu pas kon beginnen met rouwen."

"Hij zei gisteren nog dat het hem opvalt dat ik mezelf veel meer laat zien. En er wordt opeens veel naar me gezwaaid valt me op. Ach en zo is er wel veel meer, maar het valt me niet meer op omdat ik zo snel ben vergeten wat me eerst in de weg zat. Zo mooi werkt dat. Dan is het uit je geheugen omdat het opgelost is."

"Toen ik bij Dnah kwam was ik zoekende naar wat ik met mijn leven wilde en voelde ik mij niet lekker in mijn vel zitten. Vanaf het eerste moment voelde ik een klik en vertrouwde ik haar volledig. Daardoor kon ik heel open naar haar zijn over waar ik tegen aanliep en mijn wensen. Door het vertrouwde gevoel wisten we vanaf de eerste sessie gelijk veel diepgang te bereiken, waarvoor Dinah overigens uitgebreid de tijd neemt, zij kijkt niet op de klok, maar beoordeelt wat de cliënt aankan qua energieniveau en zorgt ervoor dat een regressie volledig doorlopen wordt. Daardoor heb ik elke keer veel kunnen bereiken. Ook nadien heeft ze mij geholpen door een aantal zaken uit de sessies in perspectief te plaatsen. Daardoor zijn de kwartjes gevallen en voel ik mij sterker, weet ik grenzen te stellen en te bewaken en weet ik weer wie ik ben. Ook weet ze duidelijk aan te geven wat er aan 'huiswerk' nodig is, bijvoorbeeld een confrontatie met iemand aangaan."

"Afgelopen vrijdag was het jaarlijkse evenement waar mijn hoofd altijd zin in heeft maar mijn lijf minder. Dit keer was een heel ander verhaal. Gewoon eten, normale energie, fris opstaan in de dagen voorafgaand. Ik wist niet wat me overkwam. Dit heb ik in de laatste 15 jaren niet zo ervaren. En uiteindelijk leverde het ons nog de overwinning op. En ja, ik voelde mij wel een soort van dubbel kampioen."

"Eigenlijk voel ik direct verschil. Ik kan zijn acties anders bekijken. Het komt ineens niet meer intimiderend over, maar zielig."

"Ik heb het gevoel, dat ik nu bij een stuk vertrouwen ben uitgekomen die er voorheen niet was. Ik ben rustiger in gesprekken; durf meer. Zelfs het aanspreken van mensen die in mijn ogen alles kunnen, durven. De eerste zaadjes zijn gelegd. Dank je voor jouw hulp en eigen inbreng."

"Er kwamen een week lang veel emoties los, maar ik merk nu wel dat ik veel heb opgeruimd."

"...alsof het uit me gezongen werd. Mijn man zegt dat ik sindsdien spontaner ben en rustiger. Ik kan ook meer lachen. Er is geen woede meer naar mijn ouders toe. Niet in een keer, maar heel geleidelijk gaat het beter met me."

"Drie kernwoorden vind ik: betrokkenheid, vakvrouw-schap en compassie."

"Dag mijn nieuwe mama." (Zegt een meisje van 3 jaar tegen haar moeder die thuiskomt na een sessie bij mij.)

"Lange tijd zat het gevoel van niet goed genoeg zijn me behoorlijk in de weg, hierdoor had ik erg veel moeite om in mijn kracht te gaan staan. Voordat ik een dergelijke gedachte kan loslaten, wil ik weten waar deze vandaan komt en ik kon het maar niet plaatsen. Totdat ik bij Dinah kwam en we een sessie gingen doen, hierin kwam naar voren dat ik in een vorig leven geslagen maar vooral ook geestelijk mishandeld ben. Dit vorige leven hebben we samen geheeld en daardoor heb ik dit los kunnen laten. Ook zijn we aan de slag gegaan met het trauma dat in mij opgeslagen lag van dit leven. Door deze verhaallijnen uit te werken en te doorleven, heeft er heling plaats gevonden. Hierdoor is mijn kijk op mannen veranderd, ben ik uit de slachtofferrol gestapt en ben ik meer in mijn kracht gaan staan. Door haar rustige, invoelende aanwezigheid lukte het mij om bij delen in mijzelf te komen waar ik normaal niet bij kan. Ik zou het iedereen aanraden een sessie (of meerdere) bij haar te ondergaan."

“Met een ongelooflijk slecht zelfbeeld (het leven hoefde voor mij niet meer), ben ik na 4 sessies weer een vrolijk mens geworden, heb ik geen paniekaanvallen meer en ben ik vele inzichten rijker. De nazorg is geweldig, die krijg je lang niet overal. Een aanrader!”

"Voordat ik naar je toe kwam ging het erg slecht. Elke keer als ik een politieauto zag langskomen, dacht ik: ze gaan m'n kind afpakken. Nu kan ik dat plaatsen. Toen s' avonds na de sessie m'n zoontje een politieauto zag, had ik dat gevoel ineens niet meer. Maar ik dacht gewoon: leuk, een politieauto. Bedankt voor de mooie sessie!! Hartelijke groet van een zeer nuchter iemand, die nu toch denkt dat er iets meer is tussen hemel en aarde."

"Het gaat erg goed met me. Ik wil je dan ook erg bedanken! Heel bijzonder om dit mee te mogen maken. Ik heb nu het gevoel dat ik er mag zijn en dat ik het leven aankan."