“Een diep besef geeft diepe beslissingen en keert alles om als dat moet.”
Welkom!
Wanneer je nooit hebt kunnen zijn wie je in wezen bent, dan kun je alleen maar veranderen.
Een mens kan veranderen.
Zoals donker wijkt voor licht en ijs smelt tot water.

Heb je er ook schoon genoeg van om steeds in dezelfde problematiek vast te lopen? Regressietherapie is een moderne vorm van psychotherapie die (zonder hypnose) toegang verschaft tot het onderbewustzijn, en de onderliggende gevoelens en drijfveren die jouw probleem in stand houden, aanpakt.
Dankzij de praktische dieptewerking kan de therapie je o.a. helpen met angsten, oud zeer, burn out, onbegrepen emotionele en/of psychosomatische klachten, (jeugd)trauma’s en familieproblemen. 
Regressie betekent dat je teruggaat in de tijd naar de oorsprong van het probleem.

Het verleden leeft voort in het heden: bewust of onbewust, we dragen ons eigen verleden met ons mee. Al ons doen en laten wordt erdoor beïnvloed. 
Iedereen heeft wel eens een plotseling moment van zwakte of we schieten in “kind-gedrag”, terwijl we maar niet begrijpen hoe dat komt. Vaak kunnen we er redelijk mee omgaan en is het van voorbijgaande aard, maar zodra de klachten je welzijn steeds meer in de weg gaan staan, groeit het verlangen er vanaf te willen.
Regressie werkt op meerdere niveaus
Regressie is een krachtig proces van mentaal inzicht, fysiek ontladen (oplossen van lichamelijke blokkades) en emotionele opluchting. We krijgen handvatten om het hinderlijke verleden los te laten. Ook spiritueel maken we een stapje voorwaarts. Kortom, we komen weer in onze kracht te staan en krijgen “een nieuwe kijk op onszelf”. 
In jezelf op zoek gaan
Tijdens een sessie ga je op gevoelsniveau terug naar de oorzaak van een klacht. Die ligt altijd in ons eigen leven: in een situatie van een jaar geleden, zes jaar geleden, in onze vroege jeugd, tijdens onze geboorte of in de baarmoeder. 
De oorspronkelijke oorzaak, die in het huidige leven de klacht weer triggerde, kan heel goed liggen in een vorig leven. Niet iedereen zal zover terug hoeven gaan, maar het kan dus wel. Dan spreken we van reïncarnatietherapie. 
Is het eng?  
Soms is een sessie wel spannend en ervaar je dingen die je misschien nooit voor mogelijk had gehouden, maar als het echt nodig is kun je afstand nemen van situaties die je niet prettig vindt. Ik help je er op een “luchtige” manier doorheen te komen. Ook weet je tegelijkertijd heel goed waar je bent, namelijk veilig bij mij op de bank.
Geen lang traject
Regressietherapie is een snelwerkende therapie. Vaak kan met één sessie al een bevredigend resultaat bereikt worden. Doorgaans zijn meer sessies nodig, maar dat is afhankelijk van de complexiteit, de persoonlijke behoefte en de aard van de klacht(en).
In een sessie hoef je geen veldslag te leveren. De meesten ervaren het als een bevrijdende en comfortabele manier om problemen de baas te worden. Desgewenst bied ik (gratis) nazorg. 

Meer over mijn werkwijze en mijn praktijk

Dinah Hagedoorn 
Kievit 5 - 9685 CD  Blauwestad (nabij Winschoten) 
Telefoon: 06 189 27 098 
N.B.: als ik niet bereikbaar ben, stuur dan een sms-je/mail. Ik reageer zo snel mogelijk.

Dinahhagedoorn@msn.com


© Tekst Dinah Maria Hagedoorn-Meijer

© Foto “Introductie”: J.,E. Hagedoorn
© Foto “Inner Child Therapie”: M. HendrikseMeer_over_mij.htmlmailto:Dinahhagedoorn@msn.comshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1

Welkom                                                                                                                                         

 

Praktijk voor Transpersoonlijke    Regressie-/reïncarnatietherapie


Trauma- en rouwverwerking,

Inner Child Therapie en coaching


Auteur van ‘Niemand ziet mijn tranen’ 
Dinah Maria Hagedoorn-Meijer