Bij welke klachten?

 
Voor iedereen
In principe is deze therapie geschikt voor iedereen die bereid is met zichzelf aan de slag te gaan. De therapie kan worden toegepast bij talloze emotionele, mentale, psychische en psychosomatische klachten. 

Regressie is minder geschikt voor... 
- Mensen die zich niet mogen opwinden vanwege b.v. hartproblemen. 
- Mensen die liever geen verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf. 
- Mensen die emotie-onderdrukkende medicijnen of drugs gebruiken, vanwege de remmende werking daarvan op de herbeleving (sterk afhankelijk van de soort en hoeveelheid). 

Bel me gerust als hierover vragen zijn (06 189 27 098).
Hoewel de technieken (kunnen) verschillen, regressie is ook heel geschikt voor jonge mensen (kinderen en jongeren). Link 

Voorbeelden van klachten/problemen: 
 Traumatische nasleep van (een) vervelende gebeurtenis(sen)
 Algemeen gevoel van onbehagen zonder aanwijsbare oorzaak 
 Moeilijk over verlies heenkomen (ook rouwverwerking) 
 Regelmatig terugkerende angst, onzekerheid, verdriet, boosheid of negativiteit
 Ontwijkend gedrag, vreemde gewoontes, dwanggedachten/handelingen
 Relatieproblemen, verstoorde familierelaties
 Problemen met dominantie, gezag, narcisme
 Bindingsangst en hechtingsproblemen
 Lichamelijke en psychosomatische klachten zonder duidelijk aanwijsbare oorzaak (b.v. 
   migraine, eczeem, aanhoudende darmproblemen, ontstekingen)
-  Energie van een ander bij je voelen
Ook kan ik helpen bij problemen als terugkerende depressiviteit of doodswens en zelfverminking. Hiervoor plan ik minimaal twee afspraken in. Bij de 1e afspraak leg ik uit waarom meer sessies nodig zijn. 

Als je je afvraagt of deze aanpak voor jou geschikt is, of denkt dat jouw probleem niet kan worden verholpen met regressie, vraag het me gewoon. 

Rouwceremonie
Tijdens een rouwceremonie ben ik de gids die jou helpt afscheid te nemen van een dierbare. Vooral als je helemaal geen afscheid hebt kunnen nemen en iemand abrupt uit je leven is gerukt. Je hebt nog allerlei prangende vragen, je had nog van alles willen zeggen, maar het kan niet meer en de onbeantwoorde vragen en hartenkreten blijven maar in je hoofd rondtollen. 
Als je denkt dat deze rouwceremonie iets voor je is, wil ik je wel adviseren niet met “vers” verdriet te komen, maar zeker enkele maanden te wachten. Dit geeft je de nodige afstand en een beter overzicht. 

Tijdens de ceremonie ga je in gedachten terug naar de dierbare die je wilt gedenken. Op een waardige, mooie manier help ik je om heel dicht bij de overledene te komen. 
In deze diepe staat van bewustzijn maak je contact en krijg je alle ruimte om het afscheid iets van de glans te geven zoals je dat had willen doen als je daar de tijd of de kans voor had gehad. Je mag huilen om wat er te huilen valt en ook opgekropte frustratie mag geuit worden. Je krijgt ook de ruimte om mooie momenten te herbeleven en te koesteren. Je hoeft het allemaal niet met mij te delen, maar het mag zoals jij het ‘t liefste wilt. We beëindigen de ceremonie altijd op een positieve manier. 

Bij de ceremonie gebruik ik kaarsen, rozen en (desgewenst) wierook. 
NIET VERGETEN: Neem een duidelijke foto (bij voorkeur in een lijst) van de overledene mee. 

Je kunt een rouwceremonie alleen doen, maar je mag ook iemand meenemen om samen afscheid te nemen en steun van elkaar te ondervinden.  

Jeugd.htmlshapeimage_2_link_0
“Niets is zo sterk als het durven tonen van je zwakte.”